25 de des. 2009

Postal de Nadal

Un tió i un pal de fusta, una ovella i un corral. Un pessebre amb una mula, bons desitjos de postal. L'arbre verd que fa llumetes, pampallugues i boletes. Caga fort! Caga tió! Fot-li un bon cop de bastó! La mirada de sorpresa, ai pobrets, santa innocència. Seure en taules impossibles, l'absurd joc de les cadires. La vols clara o molt espessa? Per favor, tothom a seure! El pollastre, la carn d'olla, tu què tal? doncs mira, noia... No vull panses confitades, a mi posa'm pocs cigrons. Les espelmetes vermelles, l'àvia controlant-ho tot. Tres converses paral·leles, i així doncs, com va la feina? Puja un nen a la cadira i recita el seu verset, ovació de la família i li cau algun duret. Copes, puros i cafès, sobretaula i escaqueig. Becaineta i digestió, falta comunicació. Potser que anessim tirant, bon nadal, feliç any nou, les engrunes d'unes neules i el record dels que no hi són.

5 comentaris:

Joel ha dit...

grande!

paula ha dit...

Miquel! sóc la Paula, ahir la Susi em va ensenyar aquest bloc teu i m'encaaaaaanta! aquest poema de Nadal m'ha agradat moltíssim!, et seguiré....Bon any!

Pablo ha dit...

molt bo!

Miq. ha dit...

Gràcies Paula. Ara ja saps que el món es divideix entre els que vivim a la Plaça del Dubte i els que no.

Que tinguis un 2010 ple de dubtes!

mewmewmew ha dit...

TreeShore focuses on website design, website development, e-commerce, Software development, mobile applications and a multitude of solutions that enables a company to operate more efficiently and profitably. Whatever be your business goals TreeShore is ready to find a solution to help you realize them.

Web design company chennai
hair wigs