19 d’abr. 2008

LAS BRIGADAS CHOCADELICAS YA ESTAN AQUÍ!!

Las brigades Chocadelicas ja estan aquí per lluitar contra la indústria de l'avorriment. Chocadelia Internacional i el seu espectacle Canciones para perder una guerra disparen directament a la base de moltes de les contradiccions de la indústria de l'espectacle i la cultura amb la bandera de l'anartismo per davant, un concepte que vincula l'art i les teories anarquistes de principis de segle XX i amb el qual es reivindica una democràcia cultural autèntica per a tots els sectors que participen en l'activitat artística: llibertat total i per a tothom per crear i expressar-se artísticament. La indústria no pot posar límits a aquesta llibertat. La imaginació és infinita i l'expressió il·limitada.



Funkanrol
contundent i discurs el·laborat.
Capacitat comunicativa amb el públic infinita (Lalo López, guitarrista de Fundación Tony Manero i ideòleg chocadelic és dels frontmans més potents que he vist en molt de temps). Coherència ideològica i actitud funky per totes bandes. Un cocktail explosiu de festa, catxondeo, ideologia i funkanrol pensat per perdedors i per a perdedors, un grup minoritari tant convençut del que fa que li importa una merda que el seu missatge no traspassi els límits de la marginalitat.


Chocadelia Internacional ya está aquí, hermanos y hermanas!! Jo era chocadelic, però fins ahir no ho sabia!! Tu també ho deus ser, no esperis per comprovar-ho.


CANCIONES PARA PERDER UNA GUERRA ¡Un vodevil funk en formato acústico que narra la lucha del artista postmoderno por ser persona y producto a la vez! ¡Sexo, pastelitos, droga y funcanrol como nunca lo habías visto antes, con revisiones libres de los ya grandes anti-hits del anartismo y nuevas composiciones que prometen causarte frío en el estómago! Sin manager, sin apoyo de la prensa musical, sin conciertos, sin expectativas,…Es el momento de que los perdedores ajusten cuentas pendientes… ¡Y de paso cagarse en la industria del entretenimiento! ¡Ya están aquí los nietos de los perdedores, los que de sus derrotas hacen canciones!